NEVŞEHİR / ACIGÖL - Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Uzman Öğretmen / AYDIN UZKAN - Okul Müdürü / School Principal

1977 Yılında Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde doğdu. Gazi Üniversitesi KEF Sınıf öğretmenliği (Yan alan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği) bölümünden mezun oldu.  Anadolu Üniversitesi  Sosyoloji ve ardından  AÖF Medya ve İletişim  bölümlerini bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümü son sınıfta öğrenimine devam etmektedir.

Şanlıurfa, Niğde ve Bursa´da öğretmen ve idareci olarak çalıştı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında yönetici olarak görev aldı. Bir dönem Aile Danışmanlığı yaptı. Yerel ve Ulusal basında kişisel-sosyal gelişim alanında köşe yazarlığı yaptı. . Yayımlanmış beş kitabı bulunan Aydın UZKAN, evli ve iki çocuk babasıdır.

1.11.2023 tarihinden itibaren  kurumumuzda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.