NEVŞEHİR / ACIGÖL - Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi Alanı olarak Mehmet Zeki Hanoğlu İlkokulu 23 Nisan kutlamalarına katıldık.

Nis

Okulumuz Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, İlçemizdeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerine katılım sağladık.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda yapılan program ile kutlandı.

Ock

Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü etkinliği kapsamında okulumuzu ziyaret eden, Kızılay Nevşehir Başkanı Ercan Civelek, okulumuzda Kızılay'ı tanıtan bir sunum yaptı.

Ock

Eğitimci yazar Aydın Adaklı, okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik "Etkili İletişim ve Beden Dili" semineri verdi.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni münasebetiyle "Özel Gereksinimli Bireyler" için farkındalık programı gerçekleştirildi.

Ara

SINIFLARIMIZ TAÇLANDIRILDI!

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü İlçe Programı Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Düzenlendi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde, Cumhuriyetin 100. yılına yakışır  şekilde  coşkuyla kutlandı.

9/A Sınıfı Öğrencilerimiz ile Okulumuzu Güzelleştirdik